Reçber Petek Servisi

Wiki Article

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Peteğin hortum kullanılarak basınçlı suya maruz bırakılması ile temizleme işlemi başlar. Bu işlem su kirliden temize geçene kadar devam eder.

15 yılı aşkın süredir hizmet veriyoruz Petek temizliği ve kombi bakımı temizliği yapıyoruz yetki belgeli hizmet güler yüzlü müşteri memnuniyeti bakımınızı zamanında yaptırın eviniz sıcacık olsun faturanız dan tasarruf etmek için arayınız

Kombi petek bakımlarımızı ve arızalaromızı hakki ile yapiyoruz begenmeyene üçreti iyade ediyoruz dogru iş yapmak bizim advertımız

Are you interested in to own your systems serviced in order to reduce breakdowns, decrease functioning prices or comply with specified specifications? We are also there for yourself every time a repair is required.

Evet ilk etapta yapılacak işlem peteklerin genel temizliğidir. Siz bu temizlik işlemini yapmaz iseniz petek https://recberpetekservisi.com temizliği yaptırdığınızda yine tam anlamıyla tasarruf etmiş olmazsınız.

Ayrıca, peteklerin düzenli olarak temizlenmesi ve bakımının yapılması, evin ısısını düzenlemeye yardımcı olabilir ve enerji tasarrufu sağlayabilir.

Kış boyunca gereksiz yere daha fazla yakıt ve doğalgaz harcamanıza karşın dilediğiniz gibi, konforlu bir şekilde ısınamıyor iseniz profesyonel çözümlerimiz'den yararlanmak için bizimle iletişime geçmeniz zamanı gelmiş demektir.

Petek temizliği işlemi teknik bilgi ve deneyim gerektiren bir işlem olduğundan, eğer bu konuda deneyiminiz yoksa ve nasıl yapılacağı konusunda emin değilseniz, bir uzmana danışguyız veya profesyonel propertyım almanız gerektiğini unutmamalısınız.

Gelelim petek temizliği yapılmalı mı sorusunun cevabına ; Petek temizleme ustamız aynen şunları aktarıyor ” Peteklerinizi isterseniz temizlemeyebilirsiniz bu tamamen sizin bireysel tercihinizdir.

Yedek Su ve Havlu: Petek temizliği sırasında su sızıntılarına karşı önlem almak için yedek su ve birkaç havlu bulundurmanız faydalı olabilir.

Su Basıncını Doldurun: Petekleri temizledikten sonra sistemin su basıncını doldurun. Su basıncını doğru seviyeye getirerek sistemi tekrar çalışır hale getirin.

Petek temizliği firması olarak İstanbul’un tüm ilçelerine hizmetimiz vardır. Petek temizleme hizmeti konusunda 20 yıllık deneyimimiz ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Kombilerimizde gidiş suyu derecesi 50 dereceye ayarlı iken tesisat ve petekler içerisindeki çamurlaşmadan dolayı dönüş suyu 10 derece ve twenty derece arasında dönüş yapmaktadır Bu sebeple cihazımız daha sık aralıklarla devreye girerek fazla gaz sarfiyatı ve cihazımızın sürekli çalışması ile içerisindeki yedek parçaların kısa sürede arızalanmasına neden olmaktadır.

Report this wiki page